
Taco er en stor del av den norske hverdagen. I butikkene er det egen taco /texmexvegg. Denne hylla styrer jeg unna på LCHF, med untak av jalapenos og salzaglass om jeg ikke gidder å lage eget. I en pose tacokrydder (den til kjøttdeigen) er det mengder med sukker og blandemiddel. Det som egentlig gir den særegne tacosmaken er krydderet som heter Cummin. Etter en del googling, og smaking har jeg kommet frem til to forskjellige oppskrifter som gir tacosmak. Så bland i vei:)
2ts hvitløkspulver/løkpulver
2 ts Cummin,
2,5 ts oregano
2, ts cayenne pepper,
Masse chilli (husk på barna hvis du har noen av de)
Ta i ønsket mengde salt:) BEGRENS DEG MEST MULIG:)
Variasjon nummer to er med paprikapulver, jeg liker denne best (bilde er uten) samme oppskrift men med to ss paprikapulver oppi.. bland i glasskrukke og oppbevar mørkt og tett.
Når du steker kjøttdeig, ta oppi 2 store spiseskjeer med krydder.. tilsett o,5 dl vann.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar