tirsdag 7. januar 2014

Smart, lett og sååååå godt


                                           

Ved første øyekast er dette et knekkebrød med pålegg.
Vell, det er det det kjennes ut som, når jeg spiser det også.
Det som her ser ut som knekkebrød, er Taffelost fra tine!
For å gjøre ost til knekkebrød må man først finne en egnet ost.
Som tine sier på sine hjemme sider: 
Taffelost er en halvfast smelteost med 24 % fettinnhold. 
Den er skivbar med ostehøvel eller kniv. Osten er tett, har ingen skorpe og kan spises til siste bit.
Ta en bit bakepapir, legg på skivet taffelost, sett i micro på full styrke i 1- 2 min. Den skal være helt hardt FØR du tar det ut av micro, varierer litt fra maskin til maskin. 
Ta nå på ønsket pålegg. Her er det brie, sennep, paranøtt og agurk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar