I 2011 har vi laget mye sushi hos oss i Holmesund. Vi begynte så smått med maki og har nå utvidet til nigiri og sashimi. Det er ingenting som slår fersk nylaget sushi, med masse wasabi paste og soya olje (kikoman).
Det er eksklusivt og flott å servere og er nytt og spennende. Mange har aldri laget Sushi, og noen har aldri smakt. Man kan lett lære seg å lage sushi ved å se klipp og teknikker på you tube. Det eneste tipset jeg har, og som jeg mener er meget viktig for å få et vellykket resultat er: IKKE kjøp sushi produkter på vanlig matbutikk. Skal du spise denne asiatiske matretten, kjøp ingredienser på "invandrersjapper". I hovedsak trenger du sushi ris, god kinesisk eddik, fersk fisk( laks, tunfisk, kvetie, kamskjell), enkle grønnsaker i tynne strimler, en skikkelig sterk grønn wasabi paste og masse soya olje...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar